Informatie over de Workshop

De workshop vindt plaats in het gebouw van Rivierduinen, Rijnveste in Leiden. En zal op de 4e etage van het gebouw in ruimte F4.42 plaatsvinden. Hieronder vindt u een uitgebreide routebeschrijving en kunt u de agenda van de workshop bekijken.

Routebeschrijving

Met de auto

U kunt ons bereiken via de provinciale weg N 206. Vanaf de rijksweg A44 neemt u afslag 8 ‘Leiden Centrum Transferium’. Vanaf de rijksweg A4 neemt u afrit 7 ‘Zoeterwoude-Dorp/Leiden’. Op de N 206 rijdt u bij museum Naturalis de Darwinweg in. Volg de borden ‘Ziekenhuizen’. Neem bij de tweede rotonde de tweede rechts (bijna rechtdoor). Aan de rechterkant ziet u de ingang van de parkeergarage. U kunt hier betaald parkeren (betaling alleen mogelijk met pinpas).

Met het openbaar vervoer

Wij zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het gebouw bevindt zich direct naast het LUMC, aande westzijde van het NS-station Leiden Centraal. Het busstation bevindt zich aan de Oostzijde van dit station. Een aantal buslijnen stopt ook aan de westzijde. De loopafstand vanaf het station is ongeveer 400 meter.

Klik hier voor de volledige routebeschrijving

Agenda van de Workshop

Klik hier om de agenda van de workshop te openen